Nyheter

Vi är ”Årets företagare i Solna 2018”

I konkurrens med 10 000 andra företag blev vi på Scandinavian Biopharma idag korade som ”Årets företagare i Solna” med motiveringen ”Årets företagare har, trots olyckskorparnas kraxande, lyckats med den extraordinära bedriften att generera vinst redan i uppstartsfasen och har dessutom ökat omsättningen kraftigt flera år i rad. Årets företagare vill genom sin verksamhet, och världsnyhet till produkt, både minimera risken för turister att missa upplevelser och samtidigt rädda liv i tredje världen. Modet att våga satsa, kombinerat med höga ambitioner och tydligt ledarskap i ett företag med goda referenser från andra sidan Atlanten, gör juryn övertygad om att årets företag i Solna kommer nå fortsatta framgångar framöver och göra bestående avtryck både i Sverige och globalt.

https://www.solna.se/naringsliv-och-arbete/nyheter-naringsliv-och-arbete/innovativa-vinnare-av-arets-foretagare-och-arets-unga-affarside/

På bilden nedan syns Årets företagare Björn Sjöstrand tillsammans med Pehr Granfalk, kommunstyrelsens ordförande, Niclas Herneteg (Företagarna) och Jan Marklund (Stockholms Handelskammare).

Fotograf: Casper Hedberg

 

Pehr Granfalk och Björn Sjöstrand